Sprøde grahamsboller

[row]

[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”328″ height=”100%”]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”267″ height=”100%”]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”344″ height=”100%”]

[/col]

[/row]

Disse boller er altid en sikker vinder – de super nemme og lave, og så smager de super godt. Jeg elsker personligt også deres rustikke look – de pynter et hvert bord!

Bollerne skal gerne hæve 12 timer, så husk at gå i gang noget tid før.

Det skal du bruge:
5dl koldt vand
20g salt
10g rørsukker
10g gær
400g hvedemel
200g grahamsmel

Sådan gør du:
Bland koldt vand, gær og sukker og lad det stå at trække i 10 min.
Tilføj salt og halvdelen af hver mel. tilsæt langsomt det sidste mel, dejen skal være lidt våd når den er færdig – da grahamsmelet vil suge noget af væsken under hævning.
Når dejen er fast men våd, ælter du dejen i 10 min – enten i hånden eller på en røremaskine.
Stil herefter dejen på køl og lad den hæve 10-14 timer.

Efter hævning, tænder du nu din ovn på fuld skrue (vores kan klare 270grader) over/undervarme. Mens ovnen varmes op, skær du dele af dejen til boller – pas på ikke at mas luften ud af dem, derfor skær jeg altid bollerne med en skarp kniv, så jeg rør mindst muligt ved dejen. Når ovnen er varm og klar – bager du bollerne i 15 min.

Enjoy!

Dette websted bruger cookies, men ikke den slags du spiser

Vi bruger cookies til at huske loginoplysninger, give sikker login, forbedre webstedsfunktionalitet og levere personligt indhold. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du cookies. Læs mere her