Simonsen honninghjerter – Del. 1 (12 uger før)

[row]

[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”510″ height=”100%”]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”267″ height=”100%”]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”511″ height=”100%”]

[/col]

[/row]

Hvor er det super fedt i vil være med til at bage honninghjerter sammen med os! Du må meget gerne dele din proces med os ved at tagge os eller bruge hashtag #simonsenhonninghjerter.

Denne guide er første guide i rækken, og den skal du gå i gang med ca. 12 uger før du skal bruge dine honninghjerter. Lad dig ikke skræmmer af tiden, det er nemlig kun meget kort tid du på de 12 uger skal bruge på selve honninghjerterne – det meste er bare ventetid hvor du kan bruge tiden på så meget andet godt!

Opskriften giver ca. 25 honninghjerter:
(men jeg bager altid dobbelt portion da de altså ryger super hurtigt!)

OPSKRIFT:
I dag skal du bruge:
500g honning
500g hvedemel

Varm honningen op til omkring 35-40 grader (hvis ikke du har et termometer – så er det blot når honningen smelter). Hæld den lune honning over i en røremaskine og hæld de 500g mel oveni. Ælt dejen til den er ensartet og jævn. Hvis dejen er for hård eller ikke vil æltes sammen så tilsæt en lille smule vand. Du har nu grunddejen.

Jeg plejer at hælde dejen i en lufttæt beholder i et par dage, og når dejen begynder at blive mere hård pakker jeg den om – her pakker jeg den ind i bagepapir som jeg lukker tæt og så ned i en beholder eller i en plasticpose. Du kan enten pakke den direkte i papir eller i en plastik luftbeholder. (Det har vi bare ikke)

Dejen skal opbevares køligt de næste 10-12 uger – Jeg sætter den personligt selv i et køkkenskab hen mod vinduet.

Dette websted bruger cookies, men ikke den slags du spiser

Vi bruger cookies til at huske loginoplysninger, give sikker login, forbedre webstedsfunktionalitet og levere personligt indhold. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du cookies. Læs mere her