Book kaffevognen Doris

Kaffevognen Doris

Helt ærligt? Synes du ikke at livet er for kort til dårlig kaffe? For det synes vi hos Ærligt.
Derfor har vi lavet vores egen kaffeblend til dig – med kaffebønner fra Columbia, Bolivia og Peru. Smagen er rund og sød, med toner af karamel og chokolade. Med viden og respekt for ristningen opnår vi en kaffe uden nogle syrlige undertoner, men bevare samtidig en bønne med god fylde.
Ved brug af vores kaffevogn Doris, gør vi det muligt at komme og servere vores gode kaffe til dit næste event. Så skal du holde fest, fødselsdag, reception eller stort event? Så book vores super fine kaffevogn og forkæl dine gæster med ordentlig kaffe. Vi kører med dobbelt espressomaskine, og kan derfor levere en hurtig og god service.
Vi serverer udover kaffe, også chai, varm chokolade og the – samt isthe og iskaffe.

For os betyder det alverden at vores gæster og kunder har den bedste dag, derfor kommer vi altid med et stort smil og godt humør. Vi sætter alt op og kører igen når vi er færdige, så du kan slappe af og være sammen med dine gæster.

Vognens topskilt er udskifteligt og derfor kan vi tilbyde dig personlige topskilt til dit arrangement.

Du kan også forkæle dine medarbejdere med en firma aftale – ønsker du at høre nærmere, så send os en mail, sammen finder vi den helt rigtige løsning for jer!

Ærligt stemningsbilleder